You are here: Home
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
KadMurah.com | Kad Kahwin Murah, Ekonomi & Bajet
Selamat Datang Ke KadMurah.com PDF Print E-mail

Selamat Datang ke KadMurah.com | Kad Kahwin Murah, Ekonomi dan Bajet yang menampilkan koleksi kad-kad kahwin dengan rekaan yang terkini dan unik. KadMurah.com juga menampilkan kad kahwin yang murah serta ekonomi untuk bakal pengantin yang mempunyai bajet yang rendah. Anda boleh membuat tempahan secara online tanpa perlu datang ke lokasi kami. Jadi tunggu apa lagi? Pilih kad kahwin anda dan buatlah tempahan secara online sekarang

Ada sebarang pertanyaan?

KadMurah.con versi Online Cart masih diperingkat percubaan, jika terdapat sebarang masalah untuk menggunakan sistem ini sila maklumkan pada pihak kami di 017-6409049 atau emelkan pertanyaan anda di This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


 
Penghantaran Ke Rumah? PDF Print E-mail

Anda berada di kuar kawasan Lembah Klang? Kad dah siap tapi jauh nak ambil? Di KadMurah.com, pihak kami akan membantun anda dalam urusan proses penghantaran ke lokasi anda. Anda cuma perlu membayar kos penghantaran bergantung kepada berat kad anda.Yang lain, serahkannya kepada kami.
Berita Baik ! Buatlah pilihan kad dengan Promosi FREE Delivery seluruh Semenanjung Malaysia*

(*tertakluk kepada promosi)

 
Tempahlah Secara Online! PDF Print E-mail

Anda menghadapi masalah untuk ke lokasi kami dan membuat tempahan? Penin nak fikirkan masalah tol, duit petrol, traffic jam, nak cari jalan lagi??

Jangan anda pening dan serabutkan kepala anda. Anda cuma perlu berada dihadapan pc atau laptop dengan sambungan internet dan secawan kopi atau oren jus di sebelah kiri laptop anda, anda boleh membuat tempahan kad kahwin secara online.

 

Geng KadMurah


Troli Anda!

VirtueMart
Your Cart is currently empty.

Rekaan Terkini!

RM0.31

RM0.25


Who's Online

We have 2 guests online
borang

Iklaneka

DENGAN KERJASAMA

Malaysia Web Hosting